A PHOTOPOLY fotósokat toboroz
Magyarország egész területén. Csatlakozz te is!

A PHOTOPOLY fotósokat toboroz
Magyarország egész területén. Csatlakozz te is!
Ha nemcsak szenvedélyed a fotózás, hanem jó is vagy benne és szeretnél minél több megbízást kapni, akkor csatlakozz ingyenesen a PHOTOPOLY szabadúszó fotósainak kiváló csapatához! Mi hozzuk a megbízást, Te fotózol!
A PHOTOPOLY egy online fotózás szervező oldal, ahová visszaigazolt megrendelések érkeznek. Mi elvégzünk minden működéssel kapcsolatos, adminisztratív és marketing tevékenységet annak érdekében, hogy minél több megbízást adhassunk neked, az általad megadott tapasztalatodnak és preferenciáidnak megfelelően. A te feladatod “csupán” annyi, hogy minőségi fotókat készíts és a megszerkesztett, utómunkázott produktumot feltöltsd a felületünkre.

Téged keresünk, ha

  • Rendelkezel professzionális felszereléssel (fényképezőgép, vaku, objektívek)
  • Rendelkezel néhány éves fizetett fotós tapasztalattal
  • Rendelkezel némi referenciával, portfólióval
  • Képes vagy a fotóid szerkesztésére, utómunkázására
  • Ismered az újabb fotós trendeket és kreatív vagy

Kérdések és válaszok

A PHOTOPOLY szerződéses fotósaként sok pénzt kereshetsz úgy, hogy közben független maradsz. A munkákat, megbízásokat mi szerezzük neked és te döntheted el, hogy mikor, melyiket vállalod el, nincs semmiféle kötelezettség. Az adminisztratív terheket pedig mi vállaljuk.

Célunk, hogy minden megyéből optimális számú fotós csatlakozzon a hálózatunkhoz, hogy minden felkérésnek bizonyosan eleget tudjunk tenni. A távolság és a tapasztalat alapján döntjük el, hogy kit választunk az adott munkára.

Minden megrendelés más és más, így a megrendelő által fizetett díjak is különböznek egymástól. Az ár függ a fotózás típusától, a helyszíntől, az időtartamtól és még sok más tényezőtől. Így hát minden esetben a konkrét megrendelés beérkezése után tudjuk megmondani, hogy az adott munka után milyen összeget tudunk fizetni neked. A megbízást természetesen vissza is utasíthatod, nem vagy köteles elvállalni. Egy viszont fontos, nálunk ugyanazért a munkáért minden fotós ugyanannyi munkadíjat kap, így nem az ár, hanem a tapasztalat és tehetség dönt, kit bízunk meg az adott fotózással.

A jó hír az, hogy igen. Ahogy az ÁSZF-ben is megtalálod, amennyiben nem vagy számlaképes, vagy magánszemélyként dolgozol számunka, Ügynökségünk köteles a számodra kifizetésre kerülő díjazás összegéből a hatályos és irányadó jogszabály szerinti adók és járulékok levonására, és az így csökkentett összeget fizetjük meg számodra megbízási díjként.

A regisztáció egyrészt nekünk segít abban, hogy megismerjünk téged és munkáidat, preferenciádat. Ez azért fontos, hogy kizárólag olyan megbízásokkal keressünk csak meg, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhet téged. Másrészt kizárólag a regisztrált fotósoknak adunk megbízásokat, így regisztráció nélkül esélyed sincs arra, hogy felkeressünk egy-egy munkával kapcsolatban. A regisztráció ingyenes és nem kötelez semmire.

Természetesen minden lelkes fotós jelentkezését várjuk. Viszont fontos, hogy a referenciák áttekintése után egy háromfős szakmai biztosság dönti el, hogy ki kerül be a fotóshálózatunkba.

Remek döntés! Nincs más teendő, mint hogy az alábbi regisztrációs linkre kattintva kitöltsd az adataidat, és válaszolj néhány fontos kérdésre. Regisztrálok.

A magyarországi lakcím nem feltétel, szóval igen, csatlakozhatsz. Viszont tudnod kell, hogy szolgáltatásunk jelenleg csak Magyarország területén elérhető, így a fotós munkák elvégzéséhez ide kell majd utaznod.

Amennyiben az általad megadott adatok alapján egy fotós munkára alkalmasnak találunk, először telefonon értesítünk és mindent átbeszélünk. Amennyiben elvállalod az adott munkát az ügyfélnek elküldjük az általunk készített bemutatkozó anyagodat, illetve e-mailben elküldjük neked a részleteket és a megrendelő elérhetőségeit.

Nem. A megrendelőkkel minden adminisztrációt mi intézünk. Mivel velünk állsz szerződésben, a munka elvégzése után mi fizetjük ki a munkadíjadat.

Nem. Ezt is mi intézzük. Neked a munka elvégzése után a kész, megszerkesztett képeket csak fel kell töltened hozzánk a PHOTOPOLY fiókodon keresztül. Minden más a mi dolgunk.

A PHOTOPOLY oldalát az SBH Images Kft. üzemelteti. Szintén ide tartozik a GLIX AGENCY és a GLIX PRODUCTION oldalak üzemeltetése is valamint az 123RF magyarországi (és további 3 országban történő) képviselete.

"A fotók, képek megszállottjai vagyunk, már évtizedek óta ezzel foglalkozunk. Teljes körű, 360 fokos szolgáltatást nyújtunk, a fotó bármely területéről is legyen szó."

Számunkra fontos a minőségi munkavégzés, így akkor indítjuk el a megrendelői oldalt és kommunikációt, ha megvan az az alap PHOTOPOLY csapat, akivel szívesen kiállunk a megrendelők elé, mert tudjuk, hogy velük valamennyi igényt ki tudjuk elégíteni.

Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

üzenj nekünk!
Telefonszám
+36 30 320 9257
E-mail cím
hello@photopoly.hu